onsdag 18. februar 2009

Fortsatt mitt handlenett: Logg 3

I dag har jeg lært hvordan man legger på fotooverføring med rammlim. Det var det første vi gjorde i dag. Etter at vi hadde gjort det begynte vi med handlenette, i dag fikk jeg målt opp alle målene på stoff, og begynte å sy det hele i sammen. Jeg fikk sydd sammen den ene siden og bund. Så i dag har jeg kommet ganske langt med handlenette mitt.

fredag 13. februar 2009

Mitt handlenett: Logg 2

I går lagde jeg en skisse over hvordan handlenette skulle se ut med riktige mål og alt. Så nå fikk jeg en litt mer helhet i hvordan det da skal se ut når den blir ferdig. På skissen er alt målt opp, til å med lommen. I dag har jeg bare sett over skissen litt, og målt inn litt mer. Det neste jeg kommer til å begynne med nå er det å sy hele handlenette.

onsdag 11. februar 2009

Designprosess: Logg 1

Hei hei!

I dag har jeg lagd en utprøving av hvordan handlenette mitt skal se ut når det er ferdig. Først så jeg litt på noen andre poser og handlenett som er i bruk nå, for å finne litt ideèr om hvordan min skulle være og se ut. Så begynte jeg på skissen, jeg tegnet først opp hvordan jeg ville at handlenette mitt skulle se ut, og når jeg hadde funnet ut hvordan jeg ville ha den. Lagde jeg utprøvinger med papir, og da fikk jeg handlenette jeg skal lage senere. Dette var dagen i dag!

mandag 9. februar 2009

Bærekraftig handlenett

Markedsundersøkelse.

I dag fikk vi en oppgave om å gå rundt å ta en undersøkelse om bruken av handlenett. Vi ble delt inn i grupper på 3, vi begynte på skolen også gikk litt rundt. Der gikk vi rundt å spurte 50 forskjellige personer om 9 spørsmål som vi hadde laget.

Vi fant ut hvor mange som brukte et handlenett det var bare 13 stk. Og de som ikke brukte et handlenett var 38 stk, så man kan trykt si at et handlenett ikke blir brukt så mye. Ihvertfall ikke blant ungdommen. Men blant de gamle var det mer brukt.
Vi gjorde denne oppgaven fordi det var en del av designer prosessen, sånn at vi kan finne ut hvilket utseende produktet vi skal lage etterhvert skal ha, og hva som blir mest likt blant personer.

onsdag 4. februar 2009

Skolen.

Hei på deg!

I dag lagde jeg skoleblogg, vi begynte dagen med å lære om hvordan man skulle lage en blogg og hva man må være klar over av ting som kan skje og oppstå, når man skal lage sin egen blogg. Hva jeg skulle ha med i denne bloggen jeg skulle lage, og hva en blogg er satt opp av helt fra bund av.